Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 19. syyskuuta 2013

Mitä tänään syötäisiin?
Personal Trainer koulun kokeet tulivat nopeammin, kuin odotinkaan. Vastahan minä tuon koulun aloitin ja nyt jo piti koe tehdä. Sitten sitä saikin paniikissa pari iltaa lukea, mielessä miten monet lukevat yöhön saakka ja minä sippaan jo kahdeltatoista. 

Sai vain taas kerran todeta, että olisi pitänyt jo aikaisemmin alkaa lukea. Ihme kyllä sain paljon luettua ja oli vielä tietoa tarttunutkin aivoihin. Näköjään oli tullut tunnilla seurattua ja kokeen jälkeen mietittynä olin kesän aikana useamman kerran lukenut. Ei vain vuorokausi ennen koetta muistunut yhtään ainutta kertaa mieleen. 

Pänttäämistä ja katkarapukeittoa


Viimeistä päivää opiskelua


Viimeisenä iltana luettiin sitten näiden voimalla


Koetta sain suorittaa tuijotellen tällaista tekstiä


Loppuun saakka olin kokeessa ja annoin melkein kaiken, aina pystyy parempaan. Nyt saa hetkeksi levähtää kouluasioista ja keskittyä perheeseen, ystäviin, pariin laihduttajaporukkaan, kodinpyörittämiseen ja urheiluun.  Kokeen tuloksia pitää odotella kolme viikkoa, sitten vasta kunnolla hurrataan. Tuloksia odotellessa kertaan materiaaleista vaikeimmat kohdat. Onneksi saatiin nuo kirjat, niin tulee niitä lukaistua välillä.

Ruokailut salaattipainotteisia
Kanaa & valkosipuliöljyssä paistettua leipäjuustoaHaluan tuota ravitsemusta enemmän lukea, koska haluan tietää kunnolla näistä proteiinien ja rasvojen suhteuttamisesta kevyeen ruokavalioon. Yksi kirja jo valittuna ja illalla sen korkkaan. Näillä urheilumäärillä ei tuo paino rasvaisemmista ruoista liiku suuntaan tai toiseen, mutta mukavahan se olisi löytää se oma linja ruokien suhteen. Etsin siis kultaista keskitietä.
 
Mun päivä menee esimerkiksi näin:

Aamupala klo 8 Maitokahvi, Nutrilett suklaapirtelö spiruliinalla + vettä
Klo 9:30 Treenit + vettä
Välipala klo 11 Nutrilettsuklaapirtelö + vettä
Lounas klo 13 Salaatti, kanaa tai lihaa, raejuustoa ja pähkinöitä + vettä
Päivällinen klo 16 Ihan mitä perhekin syö. Esim Tummaa pastaa, uunilohta ja vihanneksia + vettä
Klo 20 Juoksu n.1h + vettä
Iltapala klo 21 "Lesesämpylä", rasvatonta maitoa, luonnonjogurttia ja jäisiä mustikoita  + vettä

Kannattaa muuten itse kokeilla tuota edes yhden päivän listaamista. 
Jos tarkemmin haluaa energiamääriä ja sisältöä lukea, niin sitten voi täyttää esimerkiksi www.kiloklubi.fi sivuilla ruokapäiväkirjaa. Tuo on ilmainen ja siellä voi tehdä myös painokäyrää ja lukea artikkeleita.

Kaikkihan riippuu myös siitä mitä on edellisenä päivänä syönyt, miten on nukkunut ja millaista treeniä menee tekemään. Moni voisi tuosta katsoa, ettei energia riitä treenaamiseen, mutta jostain syystä se vain riittää, vaikka pelkän pirtelön spiruliinalla juon. Itsekin sanoisin, jos näkisin tuollaisen päiväkirjan, että pitäisi ennen treenejä paremmin syödä. 

Kroppa kuitenkin pysyy tahdissa mukana, niin näillä mennään useana aamuna. Joskus taas voi olla kaurapuuroa pirtelön sijasta. Voi paljon johtua siitäkin, että tosiaan juon paljon vettä, joten nestetasapaino on kunnossa, niin ei ala heikottamaan. Vararavintoa kun edelleen riittää.

Pitää joku kerta kuvata miltä se meidän ostoskärry näyttää, niin saatte vielä vähän parempaa selkeyttä siitä miten arki kulkee.

Nyt jatkuu arki naperon kotitehtävillä. Hän aloitti englanninkielisen musiikkileikkikoulun Jungle Kids Fitness koulussa muutama viikko sitten ja on aivan tohkeissaan. Itsellä on ollut aina englanti ja musiikki tärkeitä ja nyt vielä liikunta. Tuossa saa lapsi nauttia kaikesta kolmesta yhtä aikaa. Miten niin elän lapseni kautta? :D

No ei vaan, lapsen ehdoilla mennään, onneksi hän tykkää.


Kaunissävyistä loppuviikkoa kaikille!

P.S. Oli niin herttainen mieli, että näin tässä taivaalla sydämen. Nyt en kyllä enää tiedä missä se on :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti