Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

11 viikkoa -10kg

Kyllä nyt kelpaa siirtyä joulunviettoon, kun on painoa tippunut jo puolet tavoitteesta. Aikaisemmin ajattelin alkaa syömään vapaasti jo perjantaista lähtien, mutta hyvin tippunut paino kannusti vielä olemaan kiltisti tähän päivään saakka ja Nutrilettia käytin kolme kertaa päivässä kevyen ruoan lisäksi. Sitten siinä kävi niin, että punnituksen jälkeen aamiaiseksi tuli smoothie ja kahvi Matlockia katsellessa. Täällä hulinassa ei kaikki syö viittä kertaa päivässä, niin uskoisin Nutrilett tuotteiden olevan käytössä huomennakin, vaikka muuten vapaasti aion syödä mitä haluan. Ei muuten tule syötyä niin paljon, koska ei mahaan mahdu niin paljon kuin ennen. Ensimmäisenä vapaata ruokavaliota oli riisipuuro, mutta sitä ei mennyt yhtä annosta enempää, vaikka mieli olisi kyllä tehnyt.



En ole kertonut aiemmin, että Nutrilett puolelta kerrottiin ensimmäisten blogikirjoitusten jälkeen, että voisin kirjoittaa kyllä negatiivisiakin asioita. Tästä vapaudesta huolimatta en kyllä keksi varsinkaan tulokset nähtyäni tässä asiassa mitään miinuspuolta. Kolmen viikon VLCD laittoi tähän projektiin huomattavasti vauhtia ja pääsinkin yhdessätoista viikossa puoliväliin painonpudotusprojektissa. Helpottavaa tietää, että tammikuussa voi antaa nopeaa joulukiloille helposti kyytiä, jos vaakaluku meinaa nousta ylöspäin.
Yhdessätoista viikossa -10kg, en kyllä olisi tätä uskonut mahdolliseksi.
 
Tähän väliin: JES! JES! JES! ja Jippii! J

 
Pulkkamäessä kuluu muuten kaloreita noin 110kcal puolessa tunnissa. Nyt kuitenkin aloitan lomani pesemällä saunan. Tästä hetkestä lähtien ripustan kalorimäärien laskemisen ruoan ja liikunnan suhteen narikkaan. Loman kuulumisia päivitän facebookiin Nutrilett-Sanni sivulle, seuraava blogikirjoitus ilmestyy kuitenkin vasta viikon päästä.

Oikein rentouttavaa joulunaikaa kaikille lukijoille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti