Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 4. helmikuuta 2014

Kumpi on tärkeämpi: Vaakalukema vai lihas?Superfoodeja aloin kokeilemaan vuosi sitten maaliskuussa. Kiinnostus niitä kohtaan heräsi, kun Fit-lehdessä oli juttu niistä ja lisäksi otin selvää Jaakko Halmeojasta, kun hän oli artikkelissa ollut antamassa vinkkejä. Mitä sieltä nimen takaa sitten paljastui, oli positiivinen, elämänvirtaa täynnä oleva, hymyilevä ja komea mies. Okei, eli superfoodilla voisi lisätä energiaa elämään, selvä homma.

Aloitin yhteistyön saman tien XoCo.fi verkkokaupan kanssa (sieltä saa -5% koodilla Kunnossa) ja pääsin testaamaan eri tuotteita. 

Spiruliinaan tykästyin heti korkean proteiinipitoisuuden vuoksi. Sitä olenkin käyttänyt enemmän ja vähemmän kohta vuoden – ja varmasti jatkan vielä kauan.

Macan kokeilu meni todella hyvin, vähän liiankin hyvin. Tällaiseen elämäntilanteeseen missä syke nousee salilla joka aamu ja hormonit muutenkin käyvät ajamassa saksassa autobaanalla ei tarvitse enää lisäksi vahvistusta sellaisille…. miten tämän nyt kertoisi…miesten ja naisten välisen kanssakäymisen tunteen vahvistamiselle. Jauhe on nyt visusti kaapissa kunnes työkiireet helpottaa. Voin kyllä suositella tuota superfoodia! Toimii! :D ..Sitä voi myös sekoittaa ruoan sekaan...

Vakavammassa mielessä monet ovat kirjoittaneet minulle lapsettomuudesta, niin tuosta saattaisi olla siihen apua. En todellakaan voi taata tätä asiaa, mutta eräälle kävi niin onnekkaasti pitkän yrittämisen jälkeen, kun Maca saapui elämään.

 Löytyykö tuttuja tuotteita?

Tänään on siis puntariblogia ja voin iloisesti ilmoittaa, että VIHDOINKIN pääsin sinne mitä olen tavoitellut pidemmän aikaa! 

Lisäksi tuli se todistettua tänään, että olen enemmän kiinnostunut lihasprosentista kuin painosta. Sellaiset 5 kuvaa lihasprosentista löytyi Lumiasta, ehkä olin vähän innostunut.

VLCD:llä muka katoaa lihakset?
Ei ainakaan jos käyttää spiruliinaa. BMI= 23,1 Normaali (18,5-24,9)

Rasva%= 29.3% Normaali (21-32.9% - Tavoite alle 32.9%

Luustolihas%= 31.1% Korkea (30,4-35,3% - Tavoite korkeampi kuin 30.4%

Sisäelinten rasvantaso= 4 Normaali (1-9)Linkin takaa löytyy viitearvot:
Ja nyt jos joku lukija kauhistelee, ettei halua samanlaisia lihaksia kuin minä, niin ei nämä hetkessä tullut, eikä nämä ole juuri mitään moneen verrattuna. 

Takapuoleenkin tarvitsee lihasta


Lisäksi vaihdoin nimittäin pari päivää sitten patterit puntariin, niin eroa on varmasti siitä syystä noin paljon yhtäkkiä.

On tässä melkein kuukausi tullut käytyä joka arkiaamu salilla. Herätys klo 5, niin kyllä sitä ehtii halutessaan käymään. Nyt alkaa tuntuma jo omituiselta aamut kun salille ei voi lähteä.

Muutoksia tapahtui kotona sen verran, että sain toimistohuoneen/salin <3
(onko tällä asialla yhteyttä siihen autobaanalla ajamiseen?) :D


Sisustus nyt on mitä on, tässä ensimmäinen versio. Välineitä ei paljon edes tarvitse, oman kehon vastuskin on tarpeeksi. Uskomatonta miten en näköjään vain saa itseäni niskasta kiinni ja ala treenaamaan tuota keskivartaloa…… Huonoin kohta koko kropassa, niin sitä sitten välttelee. 

Aina tulee jotain peppu –tai olkapääprojektia. Shame on me! Edellisen kerran päätös oli toukokuussa.. Keskivartalolle treeniäja hymyä elämään , syksyllä oli jotakin kuminauhavatsalihasten selättämisestä... Jos sitä VIELÄ kerran julistaisi tätä uhoa torsoa kohtaan ja tällä kertaa otan jo lihaksiin toimineet superfoodit mukaan tähän taisteluun.

Ritarini  Triphala yrttijauhe ja Acai jauhe

Ja kultainen Kuningas Pakurikääpä
Jos tämä nyt  onnistuisi! Eiku.. Nyt tämä ONNISTUU!!! 


Kaunis lahjasuklaa

Rawbite patukat häipyi avomiehen taskuun nopeampaa kuin ehdin sanoa ”koira”
Laktoosittomia ja pysyypähän mies tolpillaan.

Cashewpähkinät katosivat lapsille ja salaattiin

Voisi olla pahempiakin toiveita neljävuotiaalla syntymäpäivätarjoiluksi kuin pähkinöitä, marjoja, paprikaa ja hedelmiä. Ne asiat yleensä kiinnostaa millä ympäröimme itsemme.

Lopuista pidän kyllä kiinni! Pitäisi alkaa leipomaan.. 

Vanha kirjoitus: Superfoodia elämään

Ei muuta kuin leuka rintakehässä kohti uusia pettymyksiä! No eiii, vaan leuka ylhäällä kohti uusia onnistumisia tai uusia uhoamisia! :D

Energiatiheää viikkoa kaikille! <3

 Heikkohermoiset: ei kannata katsoa videota loppuun.
Kun Robbien pöksyt on lähdössä, niin paina stop :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti