Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Liikunta & NutrilettLöytyihän se urheilufiilis sieltä! Edellisessä kirjoituksessa olin käynyt vain kaupassa hölkkäillen, seuraavana iltana sain revittyä itseni tekemään kuntopiiriä ja siitä se ajatus sitten lähti. Vaikutusta energiaan voi olla sillä, että minulla oli se Axelluksen haastattelu keskiviikkona. Sen voin sanoa, että jatkoa yhteistyölle on suurella todennäköisyydellä luvassa. Sain lähtiessä heiltä kassin täynnä tuotteita, joista iso osa on korkattu. 

Aamut aloittaisin aina smoothiella jos niitä olisi rajattomasti. Vanhempi napero siirtyi pikkukaloista Sana-Solin monivitamiini –ja kivennäisainevalmisteeseen, koska ne sopii hänen mielestään paremmin tytöille. Maitohappobakteerit vaihtuvat meidän perheessä Sana-Solintuotteeseen maun vuoksi. Itse aloin käyttämään Möllerin meritaimen kapseleita, kun ei ole muuta D-vitamiinilisää käytössä.

 Heräsin torstaina aamulla uutena ihmisenä, energiaa löytyi kuin pienestä kylästä ja hymyillen suuntasin salille.  On se kyllä totta, että energiaa tulee lisää kun alkaa sitä vain ensin kuluttamaan. 

Tuo päivä oli aivan hullu, kun kävin vielä tyttöjen kanssa hölkkäämässä mutkan ja siinä otettiin mittaa naisesta, kun sattui olemaan vielä tietyötä pitkä ylämäki. Oli minkälaiset vaunut tahansa, niin kyllä tuo noin 18kg painoa sisarlaudan päällä jarruttaa menoa komeasti. En kuitenkaan antanut missään vaiheessa periksi, vaan alusta loppuun pysyi hölkkä päällä, vaikka kävellen olisi ehkä mennyt nopeammin.

Tuon spurtin jälkeen oli jo sellainen fiilis, että on tehnyt tarpeeksi. Olin kuitenkin selittänyt tämän unelman tästä kolme kertaa päivässä urheilusta avomiehelle ja niin hän sitten iloisesti ilmoitti töistä tultuaan, että pääsen jumppaan. Eipä siinä sitten muuta kuin jumppaan, kun kerran niin loistava mahdollisuus saapui. 

Sattui vielä olemaan sellainen jumppa sopivasti alkamassa missä en ollut aiemmin käynyt: 500kcal. Voisi luulla, että uskoisi jo nimestä, että tuollainen 30 minuuttia kestävä jumppa ei olisi helpoimmasta päästä. Ei se tosiaankaan ollut kevyttä menoa ja varmasti joku siellä saa sen 500kcal kulutettua, minä sain 322kcal saldoksi. Aion mennä uudestaan, vaikka en nyt edes pystynyt kaikkia liikkeitä tekemään, näkeepähän kunnolla kehityksen.


Sen jälkeen alkoi sopivasti Terve Selkä tunti samassa salissa, niin pitihän siihen jäädä. Päivän aikana tuli tiputettua 1353kcal, mikä oli paljon enemmän kuin osasin arvata. En tiedä kuinka pieleen nuo Sports Tracker tiedot menee, mutta näillä nyt mennään.

Perjantaina aamulla oli vuorossa Power, Pilates ja lisäksi 30 minuutin hölkkä juoksumatolla. Näillä ei nyt niin huikeita määriä saanut tiputettua, mutta tulipahan urheiltua kolmea eri lajia.  Juhannuksen viettoon tämän jälkeen hyvillä mielin, enkä suunnitellut mitään huikeita suorituksia. 

Tässä oli viikonlopun synti


Mädit tuntui tänään kropassa. Turvotus. Vielä suuremmalla syyllä tänään suuntasin aamulla salille ja päivällä Poweriin ja crosstrainerille. Tämä elämäntyyli kyllä sopisi minulle todella hyvin, tilauksessa lottovoitto. 

Täällä elämä jatkuu toivottavasti erittäin urheilupainoisena. Muutama kaveri jo ihmetteli miksi nyt alan kauheasti urheilemaan, niin syy on aivan yksinkertainen: siitä tulee hyvä olo. Lisäksi haluan nyt liikkua, koska on helppoa ja mukavaa liikkua. Jumppapaikat on tyhjempänä lomien vuoksi ja on älyttömän paljon helpompaa liikkua paikasta A paikkaan B. Puhumattakaan siitä, että nyt pystyn liikkumaan kun ei ole enää 20kg taakkaa harteilla.

Ainakin näiden urheilusuoritusten yhdistäminen Nutrilett-tuotteisiin ja kevyeen ruokavalioon on toiminut hyvin. Lihakset eivät ole kipeänä seuraavana päivänä, energiaa riittää ja ei tule nälkä. Kirjoitan erillisen kirjoituksen piakkoin siitä mitä päivän aikana syön. Varmasti tavallisella ruoalla saa aivan samanlaisen lopputuloksen aikaan, mutta sitä varten on sitten muita blogeja mistä niitä vinkkejä saa. 

Sitä minulta kysyttiin loman aikana, että onko nuo tuotteet pahoja, niin vastaukseksi riittänee se, että ostin lomalla niitä ihan omalla rahalla. Menin kehumaan tuotteita tutuille ja lopputuloksena oli sitten se, että smoothiet loppuivat lähikaupasta :)

Jääkaappi keskiviikkona. Jäljellä enää yksi ainoaTaitaa johtua tästä salilla ramppaamisesta

 Nyt nukkumaan, kun unta tarvitsee palautumiseen. Huomenna toivottavasti Xyclingiin klo 7. Taitaa tulla Bull huhuileen mieleen aamulla: ”se on ihan sinun tietoinen valinta, jos jätät ne aamuaerobiset väliin”. 

Kohta toivottavasti kokoon 36.

Kotona puntit jalassa. Hyötyliikuntaan pientä extraa.

Aurinkoista viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti