Lounas
Ohjeen mukaan tein ja tuli tosiaan keittoa. Seuraavalla kerralla laitan vähemmän vettä, jolloin annos on enemmän pasta-aterian tyyppinen.
Ensimmäisenä osanutrauspäivänä tuli paistettua naudan paahtopaisti, siitä leivänpäälle toiseksi päiväksi täytettä
1.päivän päivällisellä
oli tonnikalaa minkä loppu tulee käytettyä 2.päivän päivällisellä
tonnikalasalaatissa. Lisäksi salaattiin voi lisätä 1.päivänä avattua
raejuustoa.
Kadet 10% juusto on
juustomestarin mukaan kompromissi kevyen juuston ja edam juuston väliltä, vielä
ei olla korkattu pakettia, kuulolla ollaan mitä mies siitä sanoo.
Todennäköisesti
harrastan liikuntaa iltapäivästä, niin siitä syystä päivällinen on samaa kokoa
lounaan kanssa.
1.päivänä olin niin
täynnä päivällisellä tonnikalasalaatin jälkeen, että päivällinen jakautui
kahteen osaan. Salilta kotimatkalla söin ateriankorvikepatukan ja iltapala meni
myöhempään. Ensimmäiselle osanutrauspäivälle voi siis kehittää jotain vielä
kevyempääkin, koska maha ei kyllä hurjia määriä pysty ottamaan vastaan :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti